Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

κ. Μπιρμπίλη μήπως θα έπρεπε να πάτε σπίτι σας?


Μετά τις αποκαλύψεις τον τελευταίο καιρό, μήπως θα έπρεπε η κ.Μπιρμπίλη να πάει σπίτι της?
Εάν για παράδειγμα στο υπουργείο μεταφορών και τηλεπικοινωνιών, έπαιρναν για συμβούλους (και για να σχεδιάσουν στη ουσία το μέλλον των τηλεπικοινωνιών της χώρας) ανθρώπους της vodafone, της forthnet, της wind Tellas κ.τ.λ. θα καθόταν άνετα στη θέση του ο υπουργός?
Στη περίπτωση της κ. Μπιρμπίλη μήπως πρέπει να της δίξουμε την πόρτα της εξόδου από την κυβέρνηση?
Και μήπως πρέπει να δούμε εάν το προσχέδιο νόμου για τις ΑΠΕ εξυπηρετούσε τελικά κάποια συγκεκριμένα συμφέροντα και όχι την σωτηρία του περιβάλλοντος? Μήπως οι κατευθύνσεις που έδινε το νομοσχέδιο είναι τελικά επικερδής για μερικές τσέπες αλλά καταστροφικές για το περιβάλλον?

Διαβάστε σημερινό δημοσίευμα του troktikou που γράφει:


"Ισχυροί αποδεικνύονται τελικά οι δεσμοί συγκεκριμένου εργολαβικού ομίλου και των στελεχών του, με την νέα, αδιάφθορη, (υποτιθέμενη) άφθαρτη, άσπιλη και αξιοκρατική διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και του πρωθυπουργού κ. Παπανδρέου, αφού ήδη δύο μεγαλοστελέχη του ομίλου ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ(φιλικών σχέσεων με Ψυχάρη όπως ξέρουν όλοι) έχουν διοριστεί Γενικοί Γραμματείς υπουργείων.
Συγκεκριμένα, η αρχή έγινε πριν από περίπου ενάμιση μήνα με τον διορισμό της κ. Μαρίας Καλτσά ως Γενικής Γραμματέως Πολεοδομίας & Χωροταξίας στο ΥΠΕΚΑ.
Ακολούθησε πριν από..."

http://troktiko.blogspot.com/2010/01/blog-post_5170.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: